Bestil frø til haven og køkkenhaven onlineNu er årets frø til haven og køkkenhaven blevet bestilt, og igen i år er der blevet bestilt frø fra Frøbutikken. Servicen har altid været i top, og kvaliteten af frøene har der aldrig været noget at sætte på, så jeg vender trygt tilbage til dem.

Når jeg sidder og kigger ud af vinduet mens jeg skriver dette indlæg, ser der stadig meget hvidt og koldt ud, så det er lidt underligt at bestille frø til haven nu. Det er dog senere jeg har fået bestilt i år, end det har været tilfældet de sidste par år.

Når man gerne vil være på forkant, og dyrke store grønsager, skal man dog i gang med at dyrke nogen grønsager, før den danske natur tillader det, så der skal snart gøres klar til at forspire en masse planter i skuret.

Forrige år forspirede jeg inde i stuen, og det var ok. Sidste år hvor jeg forspirede i skuret var resultatet dog noget bedre, da temperaturen var noget lavere, og planterne derfor ikke bare sprang i vejret, som hvis de var blevet sået ude i juli måned.

Skuret er ved at være klar til at forspire de mange frø, så de kan blive klar til at blive plantet ud i køkkenhaven og resten af haven.