SpirekasseJeg har i dag fået min første spirekasse, og det kom som lidt af en overraskelse, da jeg ikke havde forventet at modtage nogen gaver i dag. Min nabo havde været i gang med noget oprydning hos deres datter, og der fandt de en gammel spirekasse, som bare skulle smides ud.

Min nabo mente dog ikke at den skulle smides ud, men den skulle i stedet med hjem til mig, og glæden over at modtage spirekassen var da også stor. Tiden er dog ikke til spirekasser nu, men næste forår skal spirekassen helt sikkert afprøves.

Låget til spirekassen mangler, men det forventer jeg ikke bliver noget problem, og med det manglende låg er det godt nok at det ikke er tiden til spirekasser på denne årstid. Med lidt plexiglas og silikone skal der nok blive lavet et nyt låg til spirekassen, så den er klar til at blive taget i brug næste forår.

Jeg tror at spirekassen skal stå i skuret ved et af vinduerne, da der ikke er installeret strøm i drivhuset, men det kan jo også være at jeg får installeret strøm i drivhuset, nu hvor der er kommet endnu en grund til det.

Med spirekassen vil jeg kunne lave endnu flere spirer end det har været muligt i år, da jeg får mere plads til dem.