Jeg har været i gang med at "bygge" en mistbænk i haven, så jeg kan få nogle spirer ud fra stuen. Der var godt nok ikke så meget byggeri over at lave mistbænken, da jeg blot har gravet et hul på 1½ spadestiks dybde i et firkantet stykke ved siden af kompostbunken. Over hullet har jeg så stillet et gammelt vindue på skrå op mod kompostbunken, og ned langs siden af vinduet har jeg stillet et par gamle flamingoplader, så der kan blive lidt varmt under ruden.

Jeg har skruet nogle skrå skostativer op på siden af kompostbeholderen, så jeg kan have spirer i flere lag i den nye mistbænk. Skostativerne var nogle jeg havde til at ligge som jeg ikke skulle bruge, så nu kan de hjælpe til i haven. Havde jeg ikke haft skostativerne, havde det været simpelt at bygge en skrå plade som de små spirer ville kunne stå på, men denne gang kunne jeg springe dette over.

Ordet mist kommer fra Tyskland, hvor det betyder møg eller gylde. Det er derfor jeg har gravet jorden væk under ruden, så det kan blive fyldt op med god næringsrig varmeproducerende møg. Jeg regner med at mine porer vil være nogen af de første planter som flytter ind i den nye mistbænk.

Jeg har planer om at jeg senere skal have bygget mig en lidt mere avanceret mistbænk som vil komme til at være lidt bedre placeret end den nuværende.