Det enkle liv - skridt på vejen mod selvforsyning af Frank ErichsenFrank Erichsen der er bedre kendt som Bonderøven fra DR, har skrevet sin første bog, Det enkle liv - skridt på vejen mod selvforsyning, som handler om æbler, bønner, drivhuset, gæs, økser og hø, og hvordan disse ting kan hjælpe en på vejen mod selvforsyning. Der er meget af læsningen i bogen, som får tankerne til at gå tilbage til nogle af programmerne fra DR, men noget af det er også mere uddybet end der er tid til på TV.

Kan man godt lide at se bonderøven på TV, vil man højst sandsynligt også syntes godt om bogen "Det enkle liv" af Frank Erichsen.

På bagsiden af Det enkle liv står der:

Det enkle liv udspiller sig på Kastaniegården uden for Grenå på Djursland, hvor Frank Erichsen, sammen med sin kone og to børn, forsøger at leve så selvforsynende som muligt.

Med lige dele charme, ihærdighed, stædighed og udholdenhed deler Frank Erichsen ud af sine mange erfaringer inden for selvforsyning, og han fortæller om de mange glæder, han og familien opnår ved det enkle liv. Ganske som vi kender ham fra tv.

Læs bl.a. om, hvordan du laver din egen æblecider, holder gæs, høster med le, bygger dit eget drivhus, lykkes med at pode et frugttræ og meget, meget mere.

ISBN13: 9788702082425
Forfatter: Frank Ladegaard Erichsen
Sprog: Dansk
Indbinding: Indbunden
Sider: 201
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2011

Køb bogen Det enkle liv hos adlibris.com