Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Terrassen Klematis på overdækket terrasse
Klematis på overdækket terrasse PDF Udskriv Email
Torsdag, 26. juni 2014 21:06

Klematis på terrassenFor at give lidt ekstra liv på den nye hjemmebyggede overdækkede terrasse, har vi som tidligere nævnt plantet en vindrue som skal vokse op af den ene stolpe.

Udover vinen har vi også fået plantet en klematis ved nedløbsrøret hvor den kan få lov til at kravle op. For at Klematis planten kan få fat har jeg bundet en plastikbelagt ståltråd rundt om nedløbsrøret hvor jeg kan hjælpe planten ind.

Jeg har ladet mig fortælle at en klematis ikke må få sollys direkte ned på rodhalsen, og dermed passer det også godt med at den står op af huset på nordsiden, og flytter den sig bare lidt til siden vil den komme ud i solen.

Under taget på den overdækkede terrasse vil den nye klematisplante stå godt beskyttet og få lov til at vokse sig stor og flot.

Det betyder at der nu er ved at være fyldt godt op på den overdækkede terrasse med havestole og havebord, pallesofa med sofabord. Vindrueplante, klematisplante og krydderurter samt en Weber Q3000 grill.

Jeg syntes stadig at der mangler lidt liv, så jeg skal på udkig efter noget til nogen krukker. En af mine idéer er en citronplante, men jeg er også åben overfor andre muligheder.

Senest opdateret: Torsdag, 26. juni 2014 21:13
 
Relaterede artikler
Terrasse

Se mere om anlæg af terrasse