Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Lege/Børnehave Plantesjov med børn
Plantesjov med børn PDF Udskriv Email
Mandag, 17. juni 2013 16:55

Farver kan gøre det sjovt at plante med børnDe fleste børn elsker farver, og derfor har jeg prøvet at være lidt kreativ med farver for at gøre det endnu sjovere for min datter at være med til at så frø som hun kan følge når de begynder at spire, og mens de vokser op og bliver til større planter.

Jeg har fundet nogle forskellige potter, skåle, krus og andre beholdere i forskellige farver, så der var et stort udvalg i farver. Der var også et krus som var hvidt, og som hun fik lov til selv at tegne på. Blandt alle de forskelligt farvede beholdere fik hun lov til at vælge hvilke der skulle puttes jord i så vi kunne så.

Vi har prøvet at så noget forskelligt, så der sker forskellige ting i potterne. I nogle potter har vi sået bønner som hurtigt vokser op og bliver til meget lange planter, mens vi i andre har sået appelsin og citron som vokser noget langsommere.

Vi har også sået ærter, radisser, ingefær og hjulkrone, så der vil ske mange forskellige ting i vindueskarmen det næste stykke tid.

Udover at vi har købt potter i forskellige forme og farver, har vi også været i gang med at lave hjemmelavede potter af tomme mælkekartonner.

 
Relaterede artikler