Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Krydderurter Krydderurter på terrassen
Krydderurter på terrassen PDF Udskriv Email
Onsdag, 11. juni 2014 10:20

Kryderurter i potter på terrassenSå er udfordringen med at vi har flyttet hovedterrasse, og nu kommer til at benytte den nordvendte terrasse som vi lige har overdækket meget mere end vi benytter den vestvendte terrasse.

Ved den vestvendte terrasse byggede jeg tidligere et krydderurte højbed hvor alle vores krydderurter i dag står, men da vi jo har fået overdækket terrassen nord for huset er der blevet lidt længere hen til krydderurterne i højbedet.

Derfor har jeg fundet på denne simple og billige løsning ved at handle lidt i IKEA. Jeg har købt 4 bøtter med hul i bunden så der kan plantes i dem. Sammen med disse har jeg købt en stang som passer til samt en lille kurv hvori der kan stå glas med krydderurter, olier og hvad der ellers skal bruges når der skal tilberedes mad på grillen.

Det hele er indkøbt for 57 kr. + krydderier og krydderurter.

Stængerne er hængt op på skurets væg under overdækningen lige ved siden af vores Weber Q3000 gasgrill. Det gør det nemt at bruge dem når der skal tilberedes grillmad. Lige nu kigger vi efter et lille bord som kan stå ved siden af grillen så vi også får et sted hvor vi kan hakke krydderurterne, stille de varme ting fra grillen fra os og ellers benytte bordet generelt ved madlavningen.

Det bliver rigtigt skønt at kunne stå ude i haven og tilberede maden i alt slags vejr mens man står og kigger ned på køkkenhaven hvor grønsagerne til aftensmaden vokser.