Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Køkkenhaven Bestil læggekartofler
Bestil læggekartofler PDF Udskriv Email
Søndag, 17. marts 2013 19:45

Bestil læggekartofler til havenSå er årets læggekartofler ankommet fra kridtvejsplanter.dk. Ligesom de sidste par år, bruger vi igen i år kridtvejsplanter.dk da vi på ingen måde kan klage over deres service og produkter.

Vi har bestilt 2 kg Elfe, Allians, Ditta og King Edward læggekartofler, så vi får nogle forskellige kartofler i haven igen i år.

Sidste år hvor læggekartoflerne også kom fra kridtvejsplanter, fik vi et kæmpe udbytte, og vi har stadig halvdelen af høsten tilbage. Så vi dække vores kartoffelbehov et helt år uden at købe nogen kartofler i butikkerne. Dermed er vi jo meget tæt på at kunne kalde os selvforsynede med kartofler.

Jorden er ikke klar til kartoflerne endnu, og med den lovede snestorm i næste uge, kan vi nok godt forvente at der går nogen dage endnu før de første kartofler kan komme i jorden.

Jeg har tidligere haft held med at dyrke kartofler i spande eller gamle jordposer, og nogle af de ting vil jeg også forsøge mig med i år. Jeg er dog også på udkig efter nye måder at dyrke kartofler på, og håber at finde noget spændende inspiration i løbet af den næste måneds tid.

Senest opdateret: Mandag, 18. marts 2013 16:19
 
Relaterede artikler