KnoldselleriI dagens kølige og friske luft, har der rigtigt været hygget i haven, hvor der var blevet tid til at høste de sidste rodfrugter fra køkkenhaven, så der er gulerødder, pastinak, rødbeder og knoldselleri til vinteren.

Jorden omkring rodfrugterne har været dækket med halm, for at holde frosten væk, så det skulle først fjernes. Rødderne blev gravet op, og toppene blev smidt ind til kaninerne, så de fik sig en lækker snack.

De dårligste rødder blev sorteret fra, og kan nu blive brugt som kaninfoder det næste stykke tid, og resten blev puttet i flamingokasser, som nu står køligt og frostfrit i skuret.

Vi havde ikke noget sand, som ville have været godt til opbevaring af rødderne, så vi skal bruge rødderne hurtigt, eller finde noget sand til at putte i flamingokasserne.

De pæneste toppe fra knoldselleriene blev taget med ind, og er kommet i en gryde med lidt gulerødder, et enkelt knoldselleri, pastinak, løg, hvidløg, laurbærblade og lidt blandet krydderi. Gryden er sat til at koge en stor portion grønsagssuppe som bliver frosset ned til nogle af de kolde vinteraftener.