Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Køkkenhaven Hjemmelavet spinatpesto
Hjemmelavet spinatpesto PDF Udskriv Email
Tirsdag, 26. juni 2012 19:27

Spinatpesto på glasDa jeg midt i marts måned gjorde køkkenhaven klar til blegsellerien, såede jeg spinatfrø på voldene som senere skal bruges til at blege sellerien med. Spinaten vokser lystigt, og vi bruger meget af det både i madlavningen og til kaninerne.

Selvom vi bruger hvad vi kan af frisk spinat, og samtidig fodrer med det, kan vi ikke følge med, så i dag blev der klippet rigtigt meget spinat af planterne, så blegselleriene kan få lidt lys igen. Det var lige før at spinaten lukkede så meget af, så vi ikke havde behøvet jord til at blege sellerien med.

Størstedelen af spinaten er nu kørt igennem blenderen sammen med forskellige andre ingredienser, og er blevet til spinatpesto, som kan bruges til mange ting i køkkenet. Udover at bruge til som vi bruger almindelig pesto, har vi også fundet ud af at det er et godt alternativ til ketchup når der grilles pølser.

Find opskrifter på spinatpesto her: Spinatpesto 1 og Spinatpesto 2

Resten af spinaten blev groft hakket, og er kommet i fryseren, så vi senere vil kunne hente frossen spinat til madlavningen.

Senest opdateret: Tirsdag, 26. juni 2012 19:41