Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Køkkenhaven Store så-dag
Store så-dag PDF Udskriv Email
Mandag, 9. april 2012 15:20

Frøposer fra frøbutikkenI dag har der været rigtigt gang i frøene til køkkenhaven og til blomsterkrukkerne. Der er både blevet sået direkte i køkkenhaven og inde i skuret, hvor de mere skrøbelige grønsager får lov at forspire.

Gulerødder og persillerod er blevet sået på deres endelige plads i køkkenhaven, og på toppen af voldene til bladselleri, er der blevet sået salat og spinat. Der kan planterne godt nå at blive fine inden jorden skal bruges til at blege sellerien.

Jorden hvor gulerødder, pastinak og persillerod er sået, blev dækket med fiberdug, som hjælper til med at holde jordtemperaturen lidt højere, så frøene hurtigere begynder at spire og vokse.

Squash og græskarfrøene hjalp min datter med at sætte til forspiring inde i skuret, og nogle af blomsterfrøene er nu blevet sået i potter.

Der blev også tid til at så lidt ekstra tomatfrø, og sætte nogle linzer delikatesse læggekartofler i spande, og så blev de forspirede forårsløg plantet ud i køkkenhaven. Der blev samtidigt sået nogle flere forårsløg.

Det er stadig muligt at købe frø til haven hos frøbutikken.dk

Senest opdateret: Mandag, 9. april 2012 15:20
 
Relaterede artikler