Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Køkkenhaven Læggekartofler bestilt hos Kridtvejs Planter
Læggekartofler bestilt hos Kridtvejs Planter PDF Udskriv Email
Tirsdag, 7. februar 2012 14:57

KartoffelplanteIgen i år er der blevet bestilt læggekartofler hos Kridtvejs Planter, som sidste år leverede fremragende læggekartofler til køkkenhaven. Kridtvejs Planter leverer en god service og var også behjælpelig med god vejledning til dyrkningen af de læggekartofler som blev bestilt sidste år.

I år skal der dyrkes flere kartofler i begynderhaven end der blev sidste år, og forhåbentligt betyder det at vi kan blive 100% selvforsynende med kartofler. For at sikre at vi ikke bliver trætte af kartofler, har vi bestilt flere forskellige sorter, som også bliver høstklare på forskellige tidspunkter. Det betyder at jeg forventer at være klar med de tidligste kartofler i juni, og derfra vil kunne grave friske nye kartofler op i 3-4 måneder, hvorefter resten af høsten skal bjerges til vinteropbevaring.

Af de mange forskellige sorter læggekartofler der findes, har jeg valgt følgende til vores køkkenhave i år:

Der er bestilt 2 kg. Af hver sort læggekartoffel, og de kommer til at give et godt varieret udvalg af forskellige typer kartofler. Sidste år dyrkede vi Jutlandia, Frieslander og blå congo, og var fint tilfredse med udbyttet af disse kartofler, men har alligevel valgt at prøve ene af nye sorter.

Senest opdateret: Onsdag, 20. februar 2013 18:47
 
Relaterede artikler