Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haveanlæg PDF Udskriv Email
Mandag, 3. august 2015 07:41

Jeg er lidt i tvivl om hvor meget vi skal gøre ud af haven næste år når vi flytter ind i vores nye hus. Skal vi allerede fra dag 1 begynde med køkkenhave, frugttræer osv? Eller skal vi bare så græs i hele haven og holde fokus på at blive helt klar med huset, eventuelt skur/drivhus eller hvordan gør vi?

 

Jeg tror at køkkenhaven er noget af det der kommer til sidst, da jeg egentligt ikke forventer at få tid til at passe den alligevel næste år.

Det kunne være skønt med forskellige frugttræer som skal bruge et par år før vi rigtigt får noget ud af dem. Jeg har lidt en idé om at vi skal have 2-3 æbletræer, et mirabelletræ og et blommetræ.

Lige udenfor grunden er der et kirsebærtræ som hænger ind over vores grund, så kirsebærtræet behøver vi ikke.

Jeg har selv forsøgt mig med et pæretræ, ligesom mine forældre havde et. Begge træer blev aldrig rigtigt til noget, så det tror jeg at vi springer over i den nye have.

Jeg er stadig lidt i tvivl om det er smart at plante træerne med det samme eller om vi skal vente og se hvordan vi kommer til at bruge haven og hvor der så vil være plads til træer, køkkenhave osv.

Senest opdateret: Mandag, 3. august 2015 07:48
 
Relaterede artikler