Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Højbede forbudt PDF Udskriv Email
Mandag, 14. april 2014 21:42

Jeg har i dag læst en nyhed på tv2.dk som handler om højbede eller manglen på samme. Normalt kommenterer jeg ikke sådanne ting, da jeg ikke har tiden til at sætte mig 100 % ind i sagen, hvor jeg ved at læse nyheden kun for den fra journalistens vinkel, og det er sjældent den fulde sandhed som kommer frem, men det som står i nyheden lyder nu en gang så tåbeligt så jeg håber at det er en fejl. Enten fra dem der vurderer eller fra journalisten.

I nyheden fremgår det at en haveejer som har en have tæt på stranden et sted på Langeland har anlagt en række højbede i en terapihave. Disse højbede har Naturstyrelsen nu bedt hende pille ned, da der er forbud mod alle konstruktioner og anlæg.

Højbedene går åbenbart ind under konstruktioner eller anlæg, og det er derfor ikke lovligt at have dem i haven.

Jeg er med på at vi skal værne om naturen, men nogen gange er der bare noget som virker helt forkert. Det kan som jeg nævner i starten være journalistens vinkling som gør at historien fremstår som vildt skæv lovgivning, men er det ikke fordi historien er vinklet skævt, håber jeg at TV2’s fokus på dette kan være med til at rette op på dette område.

 
Relaterede artikler