Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Stegeplade til Weber Q3000 gril PDF Udskriv Email
Fredag, 6. juni 2014 21:33

Weber Q3000 stegepladeJeg har fået en stegeplade til Weber Q3000 gasgrillen, og stegepladen er allerede blevet testet af. Selvom den kun har været i grillen i 1 dag, er den blevet brugt 2 gange.

Det første som skulle laves på stegepladen var spejlæg. Der blev tændt op for grillen med låget lukket så der kunne komme godt med varme på grillen. Lidt flydende smør og så et par æg på stegepladen.

Det gik nemt og hurtigt med at få lavet spejlæg på grillen, og når man nu griller lige ved siden af kryderurterne er det dejligt nemt at klippe lidt purløg til spejlæggene.

Pladen med riller som er magen til den der ses til venstre på billedet som er i overskud når den nye stegeplade er på grillen kan nemt opbevares på vognen, hvor der er lavet en speciel plads til ekstra grillplader.

Anden test var at lave pandekager. Igen var det dejligt nemt og pandekagerne slap nemt stegepladen. Med en Weber Q3000 gasgrill i haven bliver mere og mere af madlavningen flyttet udenfor, så vi glæder os ekstra meget til at den nordvendte terrasse bliver overdækket så vi rigtigt kan komme i gang med at bruge den.

Den største udfordring i forhold til at vi flytter grillen over på den nordvendte terrasse er at vi så kommer væk fra med krydderurter højbedet, men jeg har en idé til hvordan vi måske kan løse denne udfordring – mere om dette senere.

Du kan købe en stegeplade til Weber Q3000 grillen i Silvans webshop og få den leveret hjem til dig.