Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Frugtbed Ukrudtslugning i jordbærbedet
Ukrudtslugning i jordbærbedet PDF Udskriv Email
Søndag, 26. april 2015 20:28

Selvom vi ikke skal bo her i haven særligt meget længere og selvom vi ikke får noget ud af at der bliver luget omkring jordbærplanterne, skulle det nu alligevel gøres. Dem der har købt huset og haven må godt overtage en fornuftig have, og ikke bare en have der er groet til.

Der er godt nok ikke meget tid til at holde haven disse dage, da vi udover arbejde også skal tale med byggemænd, kigge grunde, snakke med pengeinstitut, kigge på køkken, bad, mursten, tagsten, udhæng og alt det andet der følger med når man gerne vil bygge hus.

Det er ikke fordi vi ikke gerne vil alle de ting og vi nyder dem meget, men det betyder bare at der er minimalt med tid til haven.

Når vi en gang har fået købt vores nye grund og har fået bygget vores nye hus, så skal vi rigtigt i gang med vores nye have som der nok skal komme mange billeder og mange beskrivelser af her på begynderhaven.

Jeg har mange planer for den nye have, og bliver det som jeg regner med får vi en dobbelt så stor have som vi har i dag, så der kan både blive en stor køkkenhave, et stort drivhus, høns og stadig vil der være plads til at børnene har deres egen legehave.

 
Relaterede artikler