Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Haven Dyr i haven Løbegård til kaninerne
Løbegård til kaninerne PDF Udskriv Email
Onsdag, 30. maj 2012 18:49

Løbegård til kaninerneNu har vi haft kanin i lidt tid, og her i varmen, har vi haft lidt svært ved at få kaninerne ud og samtidig i skygge, så vi blev enige om at de nu skulle have en løbegård med skyggeplads og frisk græs, så de kan være ude, og selv bestemme om de vil være i solen eller i skyggen.

Ved siden af legehuset hvor kaninerne har boet indtil videre, har vi bygget en løbegård på ca. 4 kvadratmeter, hvor vi også har flyttet kaninburet ud. Vi har lavet et lille hul ind i legehuset, så kaninerne også kan gå derind.

Der er trådnet hele vejen rundt i løbegården, så kaninerne ikke kan komme den vej ud, og samtidig er der også trådnet i bunden, så de ikke kan grave sig ud.

Frem til ca. kl. 12 vil legehuset give skyggeplads inde i løbegården, og herefter vil der komme skygge fra nogle brædder som er sat ovenpå løbegården i modsatte ende.

Under trådnettet vokser der græs, som vil vokse op gennem nettet, så kaninerne kan få frisk græs derigennem. Vi vil selvfølgeligt stadig finde masser af græs, urter og grene til kaninerne.

Kaninerne ser ud til at nyde deres nye løbegård rigtigt meget, og vi får selv meget mere ud af vores kaniner, da vi nu også kan følge dem inde fra huset, bl.a. når vi står og laver mad.