Begynderhaven.dk - haven på nettet

 
Køkkenhave
Bede
Årets gang
Andet
Nyhedsbrev
Der vil ca. blive udsendt et nyhedsbrev hver måned

Frøbutikken - Frø til hele haven

BOXIT Opbevaring

Kridtvejsplanter - Læggekartofler til haven

Vores Nye Hus

Algebehandling og algerens af tag, fliser og facade

Dyrk haven økologiks
Ikke meget havearbejde PDF Udskriv Email
Tirsdag, 7. Juli 2015 12:49

Der er ikke meget at få tiden til at gå med ude i haven når man bor til leje. Jeg flytter pigernes trampolin når græsset bliver slået, og er jeg ikke hjemme når der bliver slået græs, flytter jeg trampolinen efterfølgende så græsset ikke bliver alt for langt hvor trampolinen stod før.

Jeg har 2 krukker med blomster ved terrassen og 2 krukker med blomster ved fordøren. De skal da vandes lidt en gang i mellem, men så sker der da vist heller ikke meget mere i vores have.

Da vi kiggede på mulighederne for at bygge nyt hus i Svenstrup hvor vi har boet i 8 år så vi mange forskellige muligheder. Nogen af dem vidste vi kom til salg på et tidspunkt, men ikke hvornår, mens andre byggegrunde allerede var til salg. En af de grunde vi var meget interesseret i er beliggende på Sifhøj i Svenstrup. Det er lige ved siden af pigernes børnehave/vuggestue og tæt på flere legekammerater.

Vi valgte dog at købe en grund i Suldrup i stedet, men da vi syntes så godt om grunden på Sifhøj i Svenstrup, vil jeg da godt lige reklamere lidt for den. Det kan jo være at der er andre interesserede nybyggere herinde. Se flere oplysninger om byggegrunden her: Byggegrund Sifhøj, 9230 Svenstrup.

 
Relaterede artikler