Karen Blixen RoseI dag da jeg sad og kiggede rundt på nettet, fandt jeg frem til en side jeg ikke har besøgt før, men som jeg er ret sikker på at jeg vil besøge igen. På siden sendentanke.dk kan man let købe forskellige gaver og gavekort, og få dem sendt pr. sms til den person man skal give en gave. Man kan bestille sms’en til at blive afsendt på et bestemt tidspunkt, så man eventuelt kan bestille en fødselsdagsgave i forvejen.

Det er ved at være lidt tid siden at jeg har givet min kone en rose, så det ville jeg prøve. Det var ganske simpelt at købe gaven og sende den til hendes mobiltelefon. Der gik ikke lang tid efter at jeg havde sendt rosen sammen med en lille besked, før jeg modtag en sms fra hende, hvor hun skrev at det var da en dejlig tanke på sådan en helt almindelig hverdag. Så en simpel måde hvorpå man kan give glæde væk, og overraske dem man holder af.

I næste uge hvor der er fars dag, regner jeg også med at jeg skal have sendt en fars dag gave herfra til min far. Mine forældre bor et godt stykke fra os, og da vi lige har været på besøg hos dem, regner jeg ikke med at vi også når forbi på dagen. Derfor er det noget lettere at sende ham en gave via sms. Her har jeg mulighed for at sende en lakrids pibe, vin eller en flaske whisky på Fars dag, som min far efterfølgende kan indløse i Interflora ved at vise sin gave på mobilen.

Så uanset om man har brug for en lille overraskelse til kæresten, eller om man skal bruge en gave til familie, venner eller bekendte som bor langt væk, vil sendentanke.dk kunne bruges.