Som i måske har bemærket har begynderhaven.dk været lidt stille på det sidste og der har været mange grunde til dette. Tidspresset fra arbejde har været en af de vigtige faktorer som har skudt begynderhaven.dk i baggrunden, mens en anden væsentlig faktor er at vi har sat huset til salg og derfor har prioriteret andre ting end haven.

I går blev vi enige med en køber om prisen, så nu mangler der kun underskrifterne og så kan vi komme videre med vores nye hus.

BetonkrukkeEfter at have set nogle inspirerende billeder af krukker og dekorationer i beton til haven og huset besluttede jeg mig for at det skulle prøves af. Jeg gik derfor i gang med at finde forskellige forme frem og gik også i gang med at lave en form i træ.

En Bondesten er en belægningssten med et lille areal. Stenen måler 21 cm på den længste side og 14 cm på den korteste. Bondesten støbes i beton og er gode sten til indkørsler, men kan også sagtens benyttes til terrassen.

En bondesten går også under andre navne, men det kan du læse mere om her: http://www.fc-beton.dk/bondsten_255.html

Køkkenhaven har været hårdt ramt af ukrudt, svigt og forsømmelse grundet travlhed med alt muligt andet, men i dag er der blevet brugt lidt tid i køkkenhaven, hvilket har resulteret i at der er blevet ryddet og klargjort 2 ½ af 5 bede, og i det ene er der nu sat kartofler.